Uw specialist in vloerrenovatie

Oude Planken Parketvloer Schuren Alkmaar

By on 25 nov 2018 in Renovatie

Oude Planken Parketvloer Schuren in Alkmaar

In een tussenwoning in Alkmaar ligt deze Maple houten parket vloer. De bewoners van deze tussenwoning in Alkmaar wilden na jaren van achterstallig onderhoud de houten parketvloer laten schuren. Na het beoordelen van deze Maple houten parketvloer in deze woning in Alkmaar hebben we een afspraak gemaakt om de houten parketvloer te gaan schuren.

De houten parketvloer was voor het schuren in zeer slechte staat van onderhoud, zoals u op de foto kunt zien. Na het schuren van deze Maple houten parketvloer waren de bewoners van deze tussenwoning in Alkmaar zeer tevreden. Deze houten parketvloer in Alkmaar was zo versleten dat het resultaat na het schuren boven verwachting was.

Dit zijn ook de grote voordelen van een houten vloer. Of het nu gaat om massieve houten planken, lamel parket, tapis parket, mozaïek parket, gelaagd massief, duo planken of welke houten parketvloer dan ook. Na vele jaren van intensief gebruik kan door schuren en opnieuw afwerken met lak of olie de houten parketvloer weer nieuw leven worden in geblazen.

Tevens kan de uitstraling van de houten parket vloer door het schuren worden aangepast aan de huidige woonwensen qua kleur, of glansgradatie. Na het schuren van de houten parketvloer kunnen we door het gebruik van kleur olie alle mogelijke kleuren toepassen. Ook zijn er na het schuren van de houten parket vloer diverse mogelijkheden qua lakken,van helemaal mat tot hoogglans en alles wat daar tussen zit.