Uw specialist in vloerrenovatie

Beuken Houten Parketvloer Schuren in Meppel

By on 20 jan 2019 in Renovatie

Beuken Houten Parketvloer Schuren in Meppel

In een jaren ’60 woning in de plaats Meppel in de provincie Drenthe ligt deze beuken massieve houten junckers parket vloer. Junckers massieve houten parketvloer zijn in de jaren ’90 veel verkocht. Deze junckers massieve houten parket vloeren zijn 22 mm dik en daardoor vaak en goed te schuren. Op de eerste foto kunt u zien dat massieve houten parketvloer in deze woning in Meppel zeer gehavend is door krassen en slijtage. Door te starten met korrel 40 zijn de diepe krassen en deze massieve houten parketvloer in Meppel weg geschuurd. Vervolgens is met door middel van meerdere schuurgangen, korrel 80 en vervolgens korrel 120 de vloer schoon en vlak geschuurd. Na het polijsten van deze massieve houten parketvloer is de 2 componenten olie aangebracht. Het resultaat was een vloer zo goed als nieuw.

Wilt u ook uw houten parketvloer laten schuren in de provincie Drenthe, Meppel, De Wijk, Ruinen, Wanneperveen, Steenwijk, Nijeveen, Kolderveen, Pesse, Koekange, Havelte, Diever etc. etc. dan bent u bij parketschuren.com aan het goede adres.

Wij komen altijd vooraf bij u thuis voor een uitgebreide vloercontrole en advies met betrekking tot en schuren en afwerken van uw massieve houten parketvloer.