Hier vind u nog meer voorbeelden van opdrachten van houten vloeren die wij hebben geschuurd en afgewerkt. Van make over tot het opfrissen van de huidige vloer.

Houten visgraat parketvloer geschuurd in Meppel.

Deze houten visgraat parket vloer in een jaren 30 woning in Meppel was slecht onderhouden. Na aankoop van de woning wilden de nieuwe bewoners graag de vloer in oude staat herstellen. In diverse schuurgangen is deze houten visgraat parket vloer in Meppel kaal geschuurd. Vervolgens is deze houten parketvloer in Meppel afgewerkt met Royl 2 componenten olie. Parketschuren.com heeft deze houten visgraat parket vloer in Meppel in zijn oude glorie hersteld. Het voordeel van een houten vloer is dat deze na vele jaren intensief gebruik door middel van schuren weer in nieuwstaat kan worden gebracht. Ook in Meppel komen wij graag langs en geven wij gratis advies over het schuren en afwerken van uw houten parket vloer.


Houten vloer schuren in jaren 30 woning in Wanneperveen.

Houten vloer schuren in Wanneperveen. In een jaren 30 woning in Wanneperveen hebben wij een houten vloer mogen schuren en afwerken. De houten vloer is een traditioneel gelegde ambachtelijke tapis vloer. Na het schuren van de houten vloer in Wanneperveen zijn de nageltjes gedreveld en de vellingkanten gefreesd. Vervolgens zijn alle spijkergaatjes handmatig dichtgestopt en is deze houten vloer fijn geschuurd, gepolijst en voorzien van een 2- componenten olie. Deze houten vloer in Wanneperveen heeft na het schuren en afwerken zijn orginele uitstraling behouden. Parketschuren.com adviseert u gratis in Wanneperveen over het schuren en afwerken van uw houten of parket vloer.


Grenen vloer schuren van antiek naar naturel in Meppel.

In een vrijstaande woning in Meppel is 15 jaar geleden een massief grenen vloer gelegd met een donkere antiek kleur. De nieuwe bewoners wilden de grenen planken vloer weer zijn orginele natuurlijk uitstraling geven. Zodat de vloer goed past bij hun huidige interieur. Parketschuren.com is begonnen met het volledig kaal schuren van deze massief grenen vloer in Meppel. De vellingkanten zijn op deze houten vloer ook opnieuw gefreesd. Er is gekozen voor een 2 componenten olie; de impact olie van Loba. De klanten uit Meppel zijn zeer tevreden dat hun bestaande houten vloer na het schuren een geheel nieuwe uitstraling heeft.


Parket schuren in Steenwijk.

Houten vloer schuren in een woning in Steenwijk. In een woning in Steenwijk heeft een huisdier die te logeren was s’nachts op de houten vloer geplast. Hierdoor zijn er permanente donkere vlekken ontstaan die alleen met schuren en afwerken van de houten vloer nog te verwijderen zijn. Parketschuren.com heeft deze houten vloer in Steenwijk pefect kunnen herstellen door de houten vloer te schuren en af te werken met Royl 2 componenten olie. Na het schuren en afwerken van deze houten vloer in Steenwijk is er niets meer van de schade te zien.Als u schade heeft aan uw houten vloer kan dit in veel gevallen worden vergoed door de verzekering Als u schade heeft aan uw houten vloer kan dit in veel gevallen worden vergoed door de verzekering. Parketschuren.com is u graag van dienst bij het herstellen van schade aan uw houten vloer in Steenwijk.